"Igate" valdei pievienojies Gusts Kaļiņins

06.09.2023 06:37:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka SIA “Ceļu būves sabiedrība “Igate”” valdei pievienojies Gusts Kaļiņins. Viņš uzņēmumā ieņems valdes locekļa amatu. Jānorāda, ka G. Kaļiņins kopš 2021. gada februāra ir AS “Igate-M” valdes loceklis, bet kopš 2021. gada augusta ieņem arī  SIA “CBS Igate” valdes priekšsēdētāja amatu.

SIA “Ceļu būves sabiedrība “Igate”” valdē amatus vēl bez Gusta Kaļiņina ieņem arī Māris Peilāns un Jurģis Pučka.

Pārskats par SIA “Ceļu būves sabiedrība “Igate”” saimniecisko darbību 2021. gadā vēl nav pieejams, taču Valsts ieņēmumu dienesta publiskotā informācija liecina, ka pagājušajā gadā uzņēmums nodarbināja 195 darbiniekus, valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās samaksājot 1,4 milj. EUR, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 0,74 milj. EUR. Salīdzinot ar citiem nozares uzņēmumiem, redzams, ka SIA “Ceļu būves sabiedrība “Igate”” vidējās nodokļu iemaksas uz vienu strādājošo pērn bijušas būtiski augstākas nekā nozarē vidēji.

SIA “Ceļu būves sabiedrība “Igate”” reģistrēta 1991. gadā, tās kapitāldaļu turētājs ir SIA “Igate-M”, savukārt patiesie labuma guvēji – Eva Peilāne un Baiba Radžele.