Ceļu būves firmai "Ceļu pārvalde" reģistrēts nodrošinājums

13.09.2023 07:43:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar, 12. septembrī, ar Valsts ieņēmumu dienesta lēmumu AS “Ceļu pārvalde” piemērota aizlieguma atzīme komercķīlu reģistrācijai, pārreģistrēšanai, pārjaunošanai un grozīšanai komercķīlu reģistrā. Balstoties uz Lursoft izziņā esošo informāciju, AS “Ceļu pārvalde” šobrīd nav reģistrēti citi aktīvi nodrošinājumi. Vienlaikus jānorāda, ka Lursoft datu bāzē reģistrēta informācija par vairākiem maksājumiem, kuru apmaksu kavējusi AS “Ceļu pārvalde”, tāpat arī uz š.g. 7. septembri uzņēmumam bija reģistrēts 631,55 tūkst. EUR liels nodokļu parāds.

AS “Ceļu pārvalde”, par kuras patieso labuma guvēju pēc Adigjozala Mamedova došanās mūžībā kļuvusi Jadviga Mamedova, 2022. gadā bija darba devējs 405 darbiniekiem. Uzņēmums pērn valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās samaksājis 3,26 milj. EUR, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 1,63 milj. EUR.

Uzņēmuma pārskats par saimniecisko darbību 2022. gadā vēl nav pieejams. Aizpērn tas apgrozīja 30,20 milj. EUR, finanšu gadu noslēdzot ar 1,28 milj. EUR zaudējumiem. Pagājušajā gadā AS "Ceļu pārvalde" uzvarējusi deviņos publisko iepirkumu konkursos.