Reģistrētas izmaiņas "TOI TOI Latvija" valdē

18.09.2023 07:02:00

Par SIA “TOI TOI Latvija” jauno valdes locekli iecelts Elvijs Bērtulis, liecina Lursoft izziņas informācija. Vēl bez viņa uzņēmuma valdē amatu ieņem arī Andrzey Smolko no Polijas.

Jānorāda, ka šogad SIA “TOI TOI Latvija” jau piedzīvojis izmaiņas valdes sastāvā, jo š.g. sākumā no valdes locekļa amata atcelts Mindaugas Kiura, savukārt jūlija sākumā amatu pameta arī valdes priekšsēdētāja Anastasija Kargina, kura šajā amatā atradās kopš 2022. gada februāra.

Lietuviešu TOI-TOI Lietuva UAB piederošais SIA “TOI TOI Latvija” 2022. gadā apgrozīja 3,51 milj. EUR, pēc nodokļu nomaksas gūstot 235,09 tūkst. EUR peļņu. Uzņēmumā pagājušajā gadā bija nodarbināti 88 darbinieki. Uzņēmums kopš 2004. gada ir sanitārijas un citu atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumu sniedzējs.

Jānorāda, ka jaunieceltais SIA “TOI TOI Latvija” valdes loceklis Elvijs Bērtulis laika periodā no 2009. līdz 2014. gadam ieņēmis SIA “LIEPA centrs” valdes locekļa amatu, bet šobrīd ir saistīts ar biedrību “Royal”, kas norādījusi, ka tās mērķis ir veicināt pokera kā sporta veida attīstību Latvijā.