Veiktas izmaiņas “L’Oreal Baltic” prokūristos

28.09.2023 06:42:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo par izmaiņām SIA “L’Oreal Baltic” prokūristu sarakstā. Izziņā esošā informācija atklāj, ka vakar, 27. septembrī, izbeigta prokūra uz Gaudray Emmanuel Francois Philippe vārda, kas bija reģistrēta 2020. gada izskaņā, un reģistrēts jauns prokūrists Oles-Allemand Justyna.

Tāpat kā līdzšinējam prokūristam, arī Oles-Allemand Justyna piešķirtas tiesības atsevišķi pārstāvēt uzņēmumu, vienlaikus prokūristam nav tiesību atsavināt nekustamo īpašumu, to ieķīlāt vai arī apgrūtināt ar lietu tiesībām. Jānorāda, ka uzņēmuma jaunais prokūrists iepriekš nav ieņēmis amatus kādā no Latvijā reģistrētajiem uzņēmumiem, kā arī nav bijis prokūrists.

Franču L’OREAL piederošais SIA “L’Oreal Baltic” reģistrēts 2000. gadā. Informācija par kosmētikas preču vairumtirgotāja finanšu rādītājiem 2022. gadā vēl nav pieejama, taču Lursoft izziņā redzams, ka pērn palielinājušies uzņēmuma nodokļu maksājumi valsts kopbudžetā. Ja 2021. gadā vairumtirgotājs VID administrētajos nodokļos samaksāja 3,78 milj. EUR, tad pagājušajā gadā tie bija jau 4,67 milj. EUR.