"Berlat Grupa" turpmāk vadīs Irina Gorlača

17.10.2023 06:18:00

Vadimu Žuku SIA “Berlat Grupa” valdes locekļa amatā nomainījusi Irina Gorlača, liecina Lursoft izziņas informācija. Dati rāda, ka viņš uzņēmumu vadīja kopš 2021. gada marta. Lursoft izpētījis, ka jaunieceltā SIA “Berlat Grupa” valdes locekle Irina Gorlača iepriekš nav ieņēmusi amatus citu Latvijas uzņēmumu valdēs vai padomēs.

2004. gadā dibinātā SIA “Berlat Grupa” pieder Viktoram Karbanovam. Alkoholisko dzērienu vairumtirgotājs aizvadītajā gadā strādājis ar 22,17 milj. EUR apgrozījumu un 240,4 tūkst. EUR peļņu pēc nodokļu nomaksas. Turpmāk uzņēmums plāno noturēt savu esošo alkoholisko dzērienu vairumtirdzniecības daļu. Uzņēmums arī aktīvi meklē alternatīvus piegādātājus no Krievijas piegādātajām precēm un laicīgi ir palielinājis noliktavas krājumus, lai varētu nodrošināt nepārtrauktu uzņēmuma darbību tuvākajiem mēnešiem.

2022. gadā SIA “Berlat Grupa” bija darba devējs 39 darbiniekiem. Lursoft pieejamie dati rāda, ka pērn uzņēmums nodokļu iemaksās valsts kopbudžetā samaksājis 21,19 milj. EUR.