“Duroc Machine Tool” apgrozījums audzis līdz 8,16 milj. EUR

31.10.2023 06:54:00

Laika periodā no 2022. gada 1. jūlija līdz š.g. 30. jūnijam SIA “Duroc Machine Tool” strādājis ar 8,16 milj. EUR apgrozījumu un 889,05 tūkst. EUR peļņu pēc nodokļiem, liecina Lursoft pieejamais gada pārskats. Salīdzinot ar gadu iepriekš, uzņēmuma apgrozījums audzis par 7,47%, bet peļņa sarukusi par 4,48%.

Aizvadītajā finanšu gadā SIA “Duroc Machine Tool” turpināja nodrošināt klientus ar jaunām un lietotām metālapstrādes iekārtām, aprīkojumu un instrumentiem, kā arī nodrošināja pēcpārdošanas servisu, periodiskās apkopes un remontu.

SIA “Duroc Machine Tool” klienti pārsvarā ir metālapstrādes un ražojošie uzņēmumi, kuru darbība saistīta ar metālapstrādi, ciparvadības un automatizācijas-robotizācijas sistēmām.

Nākamajā finanšu gadā SIA “Duroc Machine Tool” plāno saglabāt iepriekšējos darbības gados pierādīto darbības stabilitāti, attaisnot iemantoto pircēju uzticību piegādātajai precei un, jo īpaši, uzņēmuma piedāvātajam servisam un apkalpošanai pēc preces piegādes.

2004. gadā reģistrētais SIA “Duroc Machine Tool” pieder zviedru Duroc Machine Tool Holding AB. Pērn Ropažu novada Berģos reģistrētais uzņēmums ar darba vietām nodrošināja 15 strādājošos.