SIA Impro Ceļojumi pērn audzējis gan apgrozījumu, gan peļņu

29.05.2013 09:12:00

Tūrisma pakalpojumu sniedzējs SIA Impro Ceļojumi 2012.gadā savu darbību virzījis jaunu piedāvājumu izstrādei un realizācijai, kā piemēram, ceļojumiem uz Kolumbiju, Havaju salām, Sudānu, kā arī jaunu saturisko piedāvājumu uz jau esošajiem virzieniem izstrādi un realizāciju, palielinot piedāvājumu skaitu grupu ceļojumiem ar pievienoto vērtību. Kā norāda uzņēmuma vadība, pērn arī atjaunots SIA Impro Ceļojumi autobusu parks.

Pagājušais gads SIA Impro Ceļojumi bijis īpaši veiksmīgs, jo pieaudzis gan uzņēmuma apgrozījums, gan peļņa. Uzņēmuma apgrozījums pērn palielinājies līdz 6,014 milj.Ls (+10,57), savukārt peļņa pēc nodokļiem pakāpusies līdz 55,859 tūkst.Ls.

Attīstot SIA Impro Ceļojumi darbību, šogad uzņēmums kā savas prioritātes noteicis jaunu piedāvājumu izstrādi un realizāciju (piemēram, uz Alžīriju, Seišelu salām, Gajānu), jauna produkta (atpūta pludmalē) piedāvājumu realizāciju, organizējot līguma avioreisus uz Ziemeļkipru. Tāpat arī uzņēmuma vadība plāno attīstīt uzņemošo tūrismu, meklējot sadarbības partnerus Ķīnā, kā arī turpināt atjaunot savu autobusu parku.

SIA Impro Ceļojumi dibināts pirms deviņpadsmit gadiem, 1994.gada 19.decembrī.