Reģistrē izmaiņas "Miele" valdē

23.11.2023 07:52:00

Vakar, 22. novembrī, SIA “Miele” valdei pievienojušās divas jaunas amatpersonas – Soren Rye un Leknes Frey Ann-Kristin, liecina Lursoft izziņas informācija. Ne viena, ne arī otra persona iepriekš nav ieņēmusi amatus citos Latvijas uzņēmumos.

Šobrīd SIA “Miele” valde sastāv no četriem valdes locekļiem. Vēl bez vakar nosauktajiem jaunpienācējiem uzņēmuma vadībā atrodas arī Houthuijse Roelof Jacob un Zbindens Nikolass.

Šveiciešu Imanto AG piederošā SIA “Miele” reģistrēta 2008. gadā. Pērn uzņēmuma apgrozījums palielinājās līdz 21,8 milj. EUR, bet peļņa pēc nodokļu nomaksas pieauga līdz 998,64 tūkst. EUR. Uzņēmums nodarbojas ar mājsaimniecības elektroierīču tirdzniecību, kā arī pēcpārdošanas servisa nodrošināšanu.

Uzņēmuma mērķis 2023. gadā ir turpināt attīstīties, paplašinot savu tirgus daļu visās pārstāvniecības valstīs. Atverot jaunu mazumtirdzniecības vietu, SIA “Miele” šogad ne tikai palielinās savu tirgus daļu, bet arī paaugstinās peļņas maržu. SIA “Miele” iecerējusi darbu pie zīmola atpazīstamības veicināšanas, pozicionējot tirgū jaunas preces un veidojot mārketinga kampaņas.