"REM PRO" piemēroti divi jauni nodrošinājumi

08.12.2023 06:38:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar, 7. decembrī, divi jauni nodrošinājumi reģistrēti Daugavpils uzņēmumam SIA “REM PRO”. Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu nomaksas veicināšanas pārvaldes piemērotie nodrošinājumi paredz aizliegumu uzņēmumam samazināt pamatkapitālu, kā arī reģistrēt komercķīlas, tās pārjaunot vai grozīt. Jānorāda, ka viens aktīvs nodrošinājums uzņēmumam ir spēkā vēl no š.g. jūnija.

Arhitektūras un būvuzraudzības pakalpojumu sniedzējs SIA “REM PRO” dibināts 2007. gadā. Lursoft izziņā redzams, ka uzņēmumam ir ne tikai aktīvi nodrošinājumi, bet arī kavēti maksājumi, tāpat arī uzkrāts vairāk nekā 142 tūkst. EUR liels nodokļu parāds.

Pērn SIA “REM PRO” apgrozīja 3,77 milj. EUR, pēc nodokļu nomaksas gūstot 635,72 tūkst. EUR lielu peļņu. Uzņēmumā 2022. gadā strādāja 67 darbinieki. Lursoft dati rāda, ka šogad uzņēmums uzvarējis desmit publisko iepirkumu konkursos, no kuriem lielākais ir par būvniecības ieceres dokumentācijas izstrādi un autoruzraudzību Jēkabpils novada trīs ēku energoefektivitātes paaugstināšanai un pārbūvei. Līgumcena – 79,22 tūkst. EUR.

SIA “REM PRO” kapitāldaļu turētāji ir Mihails Rjabokons un Jurijs Sabanskis.