Par "Klīnika DiaMed" jauno kapitāldaļu turētāju kļuvusi "Veselības centru apvienība"

09.01.2024 06:21:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo par izmaiņām SIA “Klīnika DiaMed” dalībnieku sarakstā. Medicīnas iestādes vienīgais kapitāldaļu turētājs kopš 2016. gada bijis AS “Olainfarm”, taču š.g. sākumā par SIA “Klīnika DiaMed” jauno īpašnieku kļuvusi AS “Veselības centru apvienība”.

Neskatoties uz dalībnieku maiņu, SIA “Klīnika DiaMed” patiesie labuma guvēji aizvien ir Sergejs Korņijenko un Roberts Tavjevs, mainījusies vien kontroles ķēde, kā abas personas realizē savas intereses SIA “Klīnika DiaMed”.

Lursoft izziņas dati liecina, ka AS “Veselības centru apvienība” bez SIA “Klīnika DiaMed” pieder daļas vēl 6 kapitālsabiedrībās. Tās visas saistītas ar medicīnas pakalpojumu sniegšanu.

2022. gadā SIA “Klīnika DiaMed” apgrozīja 2,78 milj. EUR, pēc nodokļu nomaksas gūstot 124,65 tūkst. EUR peļņu. Salīdzinot ar gadu iepriekš, aizpērn uzņēmuma peļņa samazinājusies. Iemesls tam ir uzņēmuma ievērojamās investīcijas pakalpojumu attīstībā un iekārtu iegādē.

2022. gadā SIA “Klīnika DiaMed” turpināja pilnveidot transkraniālās magnētiskās stimulācijas pakalpojumu sniegšanu un attīstību. Pārskata gadā uzņēmums arī atklājis jaunu darbības virzienu – dermatoloģiju un estētisko medicīnu, sniedzot virkni pakalpojumu ar moderno tehnoloģiju palīdzību. Tāpat arī pārskata gadā veiktas ievērojamas investīcijas radioloģijas nodaļas paplašināšanā, atvērts otrs magnētiskās rezonanses kabinets, kā arī pārbūvētas dienas stacionāra telpas.

Aizpagājušajā gadā SIA “Klīnika DiaMed” bija darba devējs 96 darbiniekiem.