“Civinity Solutions” reģistrēts jauns prokūrists

29.01.2024 05:40:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka SIA “Civinity Solutions” reģistrēts jauns prokūrists. Paredzot tiesības atsevišķi pārstāvēt uzņēmumu, par SIA “Civinity Solutions” prokūristu iecelts Guntis Gailītis. Lursoft izziņā redzams, ka SIA “Civinity Solutions” jau vairākus gadus kā prokūriste reģistrēta arī Inese Volodina. Jānorāda, ka Inesei Volodinai reģistrētas kopskaitā 6 aktīvas prokūras dažādos “Civinity” grupas uzņēmumos.

Nekustamo īpašumu apsaimniekošanas un pārvaldīšanas uzņēmums SIA “Civinity Solutions” 2022. gadā palielinājis apgrozījumu par 9%, rādītājam sasniedzot 5,13 milj. EUR. Neskatoties uz apgrozījuma pieaugumu, uzņēmums aizpagājušajā gadā turpinājis strādāt ar zaudējumiem, tiem pēc nodokļu nomaksas sasniedzot 1,06 milj. EUR. Lursoft Multi atskaites dati liecina, ka ar zaudējumiem SIA “Civinity Solutions” strādājis jau sesto gadu pēc kārtas.

“Gada rezultātu galvenokārt ietekmēja ģeopolitiskie apstākļi, kuru izraisītājs ir Krievija, īstenojot pilna mēroga bruņoto iebrukumu Ukrainā, kā rezultātā pasaulē, tai skaitā arī Latvijā, ir ieviestas sankcijas pret Krieviju un Baltkrieviju. Tas būtiski ietekmē uzņēmuma saimniecisko darbību, jo ievērojami pieaugušas visu saimnieciskās darbības nodrošināšanai nepieciešamo resursu cenas,” skaidro SIA “Civinity Solutions”. Uzņēmums arī norādījis, ka Latvijā pakāpeniski pieaug vidējās algas līmenis, kas uz ilgtermiņa līgumu fona ar pasūtītājiem arī pasliktinājis SIA “Civinity Solutions” finanšu rezultātus.

AB “Civinity” piederošais SIA “Civinity Solutions” 2022. gadā ar darba vietām nodrošinājis teju 400 darbiniekus.