"ACBR" valdei pievienojusies Anna Priščepa

19.02.2024 05:24:00

Veiktas izmaiņas SIA “ACBR” valdes sastāvā, liecina Lursoft Klientu Portfeļa monitorings. Dati rāda, ka līdzšinējo valdes locekli Hariju Kovaļevski amatā nomainījusi Anna Priščepa. Lursoft izziņas informācija liecina, ka Anna Priščepa šobrīd ieņem amatus deviņu uzņēmumu valdēs, tie visi saistīti ar AS “A.C.B.” grupu. SIA “ACBR” valdes priekšsēdētāja amatu ieņem Kaspars Kalniņš.

Ceļu un maģistrāļu būvnieks SIA “ACBR” 2022. gadā strādājis ar 49,18 milj. EUR apgrozījumu un 860,33 tūkst. EUR zaudējumiem. Ar zaudējumiem uzņēmums strādājis arī 2021. gadā.

Savā vadības ziņojumā SIA “ACBR” norādījis, ka 2022. gada sākumā vēl bija jūtama Covid-19 pandēmijas ietekme, kas ieviesa korekcijas attiecībā uz materiālu piegādēm un resursu cenām. Tomēr vēl lielāku ietekmi uz uzņēmuma darbību ieviesis Krievijas uzsāktais karš Ukrainā, ieviešot būtiskas korekcijas materiālu pieejamībā, gan arī to cenās. “Veiksmīgi darbojoties, uzņēmums spēja sasniegt uzstādītos apgrozījuma apjomus, tomēr ar saņemto sadārdzinājuma kompensāciju nebija iespējams pilnībā nosegt izmaksu pieaugumu, līdz ar to uzņēmums cieta zaudējumus,” vadības ziņojumā norādījis SIA “ACBR”.

Lursoft dati rāda, ka 2022. gadā SIA “ACBR” bija darba devējs 383 darbiniekiem.

1991. gadā reģistrētā SIA “ACBR” patiesais labuma guvējs ir Valdis Lejnieks.