Par “NORDES BŪVE” jauno vadītāju kļuvis Juris Frīdmanis

20.02.2024 06:39:00

Par SIA “NORDES BŪVE” vienīgo kapitāldaļu kļūstot vācu BIH - Baltische Industrieholding GmbH, veiktas arī izmaiņas uzņēmuma valdē. Lursoft izziņā redzams, ka no valdes locekļa amata atbrīvots Valdis Koks, kuram pēdējā gadā piederēja 10% no SIA “NORDES BŪVE” kapitāldaļā, bet vēl pirms BIH - Baltische Industrieholding GmbH kļūšanas par līdzīpašnieku 2023. gadā, Valdis Koks bijis būvkompānijas vienīgais kapitāldaļu turētājs.

Par SIA “NORDES BŪVE” jauno vadītāju iecelts Juris Frīdmanis, kurš savulaik ieņēmis arī SIA “Ceļu būves firma BINDERS”, SIA “PRIMEKSS” u.c. uzņēmumu valdes locekļu amatus.

SIA “NORDES BŪVE” reģistrēta 2016. gadā, līdz pat 2020. gada oktobrim esot zināmai kā SIA “LNK CONSTRUCTION”. Lursoft dati rāda, ka 2022. gadā uzņēmums apgrozījis 14,5 milj. EUR, pēc nodokļu nomaksas gūstot nepilnus 39 tūkst. EUR lielu peļņu. Izziņā redzams, ka pērn SIA “NORDES BŪVE” uzvarējusi vienā publisko iepirkumu konkursā, iegūstot tiesības kopā ar SIA “AIDACO CONSTRUCTION” veikt 1. kārtas būvdarbus objektā “Skatu tornis ar trošu ceļu pāri Ventas upei”.