Olimpiskajam sporta centram jauna prokūriste

01.03.2024 06:23:00

SIA “Olimpiskais sporta centrs” reģistrēta jauna prokūra, kas paredz uzņēmuma klientu un pakalpojumu direktorei Zanei Vizulei atsevišķi pārstāvēt SIA “Olimpiskais sporta centrs”. Lursoft pieejamā informācija liecina, ka SIA “Olimpiskais sporta centrs” kopš aizvadītā gada augusta reģistrēta prokūra arī uz uzņēmuma tehniskā direktora Jāņa Rūtena vārda. Abiem ir tiesības atsevišķi pārstāvēt SIA “Olimpiskais sporta centrs”, bez tiesībām atsavināt uzņēmuma nekustamo īpašumu, to ieķīlāt vai apgrūtināt ar lietu tiesībām.

Latvijas Olimpiskai komitejai piederošais SIA “Olimpiskais sporta centrs” 2022. gadā palielināja apgrozījumu līdz 3 milj. EUR, aizpagājušo gadu noslēdzot ar 321,46 tūkst. EUR zaudējumiem.

“Gada pirmajos mēnešos uzņēmuma darbība un sniegtie pakalpojumi bija pielāgoti valstī noteiktajiem ierobežojumiem Covid-19 izplatības samazināšanai, tostarp nodrošinot iekļuvi ēkā un pieeju pakalpojumiem tikai personām ar derīgiem Covid-19 sertifikātiem. Pēc ierobežojumu atcelšanas uzņēmuma darbinieku komandas intensīva darba rezultātā ir izdevies pakāpeniski atjaunot kopējo pakalpojumu saņēmēju skaitu līdz līmenim, kāds tas bija 2020. gada sākumā pirms Covid-19 izplatības, bet dažos segmentos to pat palielināt,” skaidrots SIA “Olimpiskais sporta centrs” vadības ziņojumā. Vienlaikus uzņēmums norādījis, ka aizpagājušā gada straujais patēriņa cenu pieaugums būtiski ietekmēja arī SIA “Olimpiskais sporta centrs” darbību. Vislielāko ietekmi uz uzņēmuma darbību radīja straujais energoresursu cenu kāpums un darbaspēka izmaksu pieaugums, uz ko reaģējot uzņēmums bija spiests pārskatīt cenas, kopumā tās palielinot par 10-20%.