Rīgas Krēslu fabrikai jauns apgrozījuma rekords

22.03.2024 09:01:00

SIA “Rīgas Krēslu fabrika” apgrozījums 2023. gadā sasniedzis 6,3 milj. EUR, liecina Lursoft pieejamais gada pārskats. Balstoties uz Lursoft Multi atskaites datiem, tas ir augstākais apgrozījuma rādītājs SIA “Rīgas Krēslu fabrika” pastāvēšanas vēsturē. Pagājušo gadu uzņēmums noslēdzis ar 426,6 tūkst. EUR peļņu pēc nodokļu nomaksas. Pērn uzņēmumā strādāja 76 darbinieki.

SIA “Rīgas Krēslu fabrika” 2023. gadā prezentēja jaunu zīmolu “ARTICUL”, kas ir daļa no iepriekšējā pārskata periodā uzsāktajiem ievērojamiem mārketinga pasākumiem uzņēmuma ražotās produkcijas virzībai vietējā un starptautiskā tirgū, publiskā tēla atpazīstamībai un uzņēmuma attīstībai. “Ir pārskatīta cenu veidošanas politika uzņēmumā, izmantojot digitalizāciju,” vadības ziņojumā norādījusi SIA “Rīgas Krēslu fabrika”. Uzņēmums savas darbības paplašināšanai, ražošanas jaudu palielināšanai un tehnoloģisko procesu modernizācijai ir iegādājies nekustamo īpašumu, tādējādi nodrošinot papildu ražošanas platības.

SIA “Rīgas Krēslu fabrika” turpmākā attīstība saistīta ar jaunu produktu izstrādi un jaunu krēslu modeļu modifikāciju ieviešanu ražošanā, kā arī ražotās produkcijas realizācijas paplašināšanu ārpus Latviju.

SIA “Rīgas Krēslu fabrika” reģistrēta 1999. gadā. Uzņēmuma kapitāldaļu turētāji ir Aldis Circenis (87,50%) un Miks Dzelde (12,50%).