Veiktas izmaiņas “Tirdzniecības nams “Kurši”” valdē un padomē

28.03.2024 06:49:00

Izmaiņas notikušas būvniecības preču tirdzniecības uzņēmuma SIA “Tirdzniecības nams “Kurši”” vadībā, liecina Lursoft izziņas dati. Tie rāda, ka š.g. 27. martā no uzņēmuma valdes locekļa amata atcelts Arnis Zaščerinskis, līdz ar to SIA “Tirdzniecības nams “Kurši”” valde turpina darbu divu amatpersonu sastāvā. Uzņēmuma valdes priekšsēdētāja amatu ieņem Agnis Bērziņš, bet valdes locekļa – Deņiss Petrovs. Jānorāda, ka tās nav vienīgās izmaiņas, kas skārušas SIA “Tirdzniecības nams “Kurši”” vadību. Lursoft dati rāda, ka par uzņēmuma valdes locekli ar š.g. 27. martu iecelts Ivars Matīss, līdz ar to tirgotāja padome turpmāk būs trīs padomes locekļu sastāvā.

Būvmateriālu tirdzniecības uzņēmuma SIA “Tirdzniecības nams “Kurši”” apgrozījums 2022. gadā palielinājies par 20,6%, sasniedzot 116,74 milj. EUR. Lursoft dati rāda, ka aizpērn augusi arī tirgotāja peļņa, kas pēc nodokļu nomaksas palielinājusies līdz 4,44 milj. EUR. Uzņēmuma vadība norādījusi, ka 2022. gads bijis izaicinājumu pilns, taču vienlaikus arī finansiāli veiksmīgākais visā uzņēmuma darbības vēsturē, jo sasniegts visaugstākais apgrozījums un peļņa.

Aizvadītajā gadā SIA “Tirdzniecības nams “Kurši”” turpināja investēt attīstībā, ieguldot līdzekļus tirdzniecības platību palielināšanā, IT nodrošinājumā, e-komercijā, drošības sistēmās un citās uzņēmumam svarīgās jomās. 

SIA “Tirdzniecības nams “Kurši”” reģistrēts 2000. gadā, tā patiesais labuma guvējs ir Juris Kursītis.