Picēriju tīkls "Pica Lulū" pērn kāpinājis peļņu

08.04.2024 10:33:00

Picēriju tīkla “Pica Lulū” īpašnieks SIA “Later LTD” 2023. gadā strādājis ar 8,12 milj. EUR apgrozījumu, kas ir par 4,6% lielāks nekā gadu iepriekš. Iesniegtajā vadības ziņojumā SIA “Later LTD” norādījis, ka apgrozījuma pieaugums saistīts ar 2022. gada beigās atvērto jauno picēriju, papildu mārketinga aktivitātēm, kā arī ar Wolt un Bolt Food piegādes interneta platformu izmantošanu.

Ja 2022. gadu SIA “Later LTD” noslēdza ar 257,8 tūkst. EUR peļņu pēc nodokļu nomaksas, tad pērn ēdināšanas nozarē strādājošā uzņēmuma peļņa palielinājusies līdz nepilniem 403 tūkst. EUR. “Peļņas pieaugums saistīts ar ekonomiskās situācijas stabilizāciju valstī, kas veicināja produktu pašizmaksas un citu mainīgo izmaksu samazināšanos, kā arī uzņēmums turpināja strādāt pie pārējo izmaksu kontroles un optimizācijas,” vadības ziņojumā norādījis SIA “Later LTD”.

Lursoft pieejamie dati rāda, ka aizvadītajā gadā SIA “Later Ltd” nodokļu iemaksās valsts kopbudžetā samaksājis 1,1 milj. EUR un nodarbinājis 186 darbiniekus. Salīdzinot ar citiem restorānu un mobilās ēdināšanas vietu pakalpojumu sniedzējiem, SIA “Later LTD” vidējās nodokļu iemaksas uz vienu strādājošo bijušas augstākas nekā nozarē vidēji.

Šogad SIA “Later LTD” mērķtiecīgi turpina uzturēt augstu savas produkcijas kvalitāti, galvenokārt izmantojot Latvijas ražotāju produkciju, nodrošinot un izpildot piegādes garantijas termiņus, vienlaicīgi veicinot klientu lojalitāti “Pica Lulū” zīmolam.

SIA “Later LTD” reģistrēts 1993. gadā. Uzņēmuma patiesie labuma guvēji ir Elmārs Ronalds Tannis un Pēteris Ints Ruģelis.