“Grenardi Latvia” apgrozījums 2023. gadā palielinājies līdz 6,46 milj. EUR

20.05.2024 06:48:00

Juvelierizstrādājumu mazumtirgotāja SIA “Grenardi Latvia” apgrozījums 2023. gadā palielinājies līdz 6,46 milj. EUR. Salīdzinot ar gadu iepriekš, pērn uzņēmuma apgrozījums bijis par 9,74% lielāks. Vienlaikus peļņa pērn sarukusi par piektdaļu, samazinoties līdz 743,43 tūkst. EUR pēc nodokļu nomaksas.

Pagājušajā gadā SIA “Grenardi Latvia” fokusējās uz apgrozījuma palielināšanu, klientu servisa uzlabošanu jau esošajā veikalu tīklā, kā arī pārcēla telpu atrašanās vietu tirdzniecības centrā “Akropole Alfa”, vienlaikus šajā centrā pārejot un atklājot jaunā koncepta veikala dizainu, kāds 2022. gadā tika atklāts tirdzniecības centrā “Spice”.

Šogad uzņēmums plāno turpināt strādāt pie preču sortimenta paplašināšanas, tai skaitā jaunu sadarbību veidošanas ar pasaules slaveniem zīmoliem, kā arī esošā veikalu tīkla apgrozījuma un rentabilitātes uzlabošanas.

SIA “Grenardi Latvia” tīklā ietilpst 4 mazumtirdzniecības veikali un e-veikals. Lursoft dati rāda, ka pērn juvelierizstrādājumu mazumtirgotājs ar darba vietām nodrošināja 22 darbiniekus.

SIA “Grenardi Latvia” kapitāldaļu turētājs ir AS “Grenardi Group”, kam pieder arī SIA “GIVEN Latvia”, bet patiesais labuma guvējs ir Ainārs Spriņģis.