SIA First Data Latvia šogad paredz stabilu apgrozījumu un peļņu

11.06.2013 13:43:00

SIA First Data Latvia savā iesniegtajā ziņojumā norāda, ka 2012.gads vērtējams kā veiksmīgs. To vislabāk raksturo maksājumu karšu darījumu apstrādes nepārtrauktība, ko sekmē ievērojami ieguldījumi sistēmas uzlabošanā, tās stabilas un nepārtrauktas darbības nodrošināšanā. Tāpat arī veiksmīgu uzņēmuma attīstību nodrošinājusi personalizācijas biznesa pārdošana, kas ļauj vairāk koncentrēties uz pamatbiznesa turpmāku attīstību un pilnveidošanu, un karšu izdošanas pakalpojuma ieviešana un sniegšana klientiem Skandināvijā.

Pērn SIA First Data Latvia apgrozījumu veidojuši 7,167 milj.Ls, kas, salīdzinājumā ar 2011.gadu, ir kritums par 10,97%. Aizvadītā gada pārskata peļņa ir 868,957 tūkst.Ls. SIA First Data Latvia norāda, ka maksājumu karšu biznesa attīstība un uzņēmuma līdera pozīcijas šajā nozarē ir pamats stabilam apgrozījumam, nodrošinot peļņas gūšanas iespējas arī 2013.gadā.

1992.gadā reģistrētā SIA First Data Latvia kapitāldaļu turētājs ir kanādiešu First Data Canada Merchant Solutions ULC. SIA First Data Latvia pamardarbība saistīta ar maksājumu karšu darījumu apstrādi un to papildinošajām darbībām – karšu personalizāciju un to pieņemšanas tīkla attīstību un uzturēšanu..