SIA Latvijas Pārtikas ražotājs grib uzsākt eksportu uz ārvalstīm

14.06.2013 11:38:00

Aizvadītais bijis otrais SIA Latvijas Pārtikas ražotājs finanšu pārskata gads, un tā laikā uzņēmums turpinājis nostiprināties tirgū un palielināt savu tirgus daļu. Iesniegtajā vadības ziņojumā norādīts, ka uzņēmums turpina aktīvi strādāt pie klientu bāzes palielināšanas, lai maksimāli izmantotu savu ražošanas kapacitāti, kā arī tiek apsvērti jauni ražošanas jaudu palielināšanas avoti, lai uzsāktu eksportu uz ārvalstīm.

2012.gadā SIA Latvijas Pārtikas ražotājs uzrādījis 1,960 milj.Ls apgrozījumu, tādejādi ierindojoties starp Ādažu novada lielākajiem uzņēmumiem pēc apgrozījuma rādītāja. Uzņēmuma peļņa aizvadītajā gadā pēc nodokļu nomaksas palielinājusies līdz 13,063 tūkst.Ls.

2010.gadā reģistrētais SIA Latvijas Pārtikas ražotājs nodarbojas ar pārtikas produktu ražošanu konditorejas, kulinārijas un svaigas gaļas produktu jomā, nodarbinot 55 strādājošos. Uzņēmuma lielākais kapitāldaļu turētājs ir Kaspars Jankovskis, kuram vēl bez SIA Latvijas Pārtikas ražotājs pieder daļas arī SIA Latvijas Cepumu Nams, SIA Līgatnes bode un SIA RavLat Group.