AS Grindeks padomi pamet Ivars Kalviņš

11.06.2013 14:10:00

Vakar reģistrētas izmaiņas AS Grindeks padomē, vēsta Klientu Portfeļa Amatpersonu monitorings. Līdzšinējo padomes locekli Ivaru Kalviņu, kura vārds starp amatpersonām bija atrodams jau kopš 2000.gada, amatā nomainījis Arkādijs Vertkins (Arkadiy Vertkin). Kā liecina Lursoft pieejamā informācija, šis ir vienīgais Latvijā reģistrētais uzņēmums, kurā A. Vertkins ieņem kādu amatu.

I. Kalviņš patlaban turpina darbu vairākās organizācijās, tostarp Valsts zinātnisko institūtu asociācijā, Kvalitātes testu biedrībā, Latvijas Ķīmijas un farmācijas uzņēmēju asociācijā u.c., kā arī ir SIA Nukleārās medicīnas centrs, SIA Nord papyrus un SIA Veselīgas pārtikas institūts valdes loceklis. Papildus vairākiem augstajiem ieņemamajiem amatiem, līdzšinējais AS Grindeks padomes loceklis ir arī SIA TETRA, SIA OSI laboratorijas un SIA Nord papyrus līdzīpašnieks.

Jānorāda, ka AS Grindeks padomē pilnvaru laiks pagarināts visām pārējām līdzšinējām amatpersonām, tostarp padomes priekšsēdētājam Kirovam Lipmanam, priekšsēdētāja vietniecei Annai Lipmanei un padomes locekļiem Jānim Naglim un Uldim Osim.