Par SIA Jelgawood īpašnieku kļūst Juris Bergsons

13.06.2013 15:08:00

Izmaiņas īpašniekos vakar reģistrētas Jelgavas novada Līvbērzes uzņēmumam SIA Jelgawood, ziņo Klientu Portfelis. Visas uzņēmuma kapitāldaļas, kas līdz šim piederēja vācietim Volfgangam Dīteram Seibam (Wolfgang Dieter Seib), pārņēmis Juris Bergsons, kurš patlaban arī ir vienīgais SIA Jelgawood īpašnieks. Līdz ar dalībnieku maiņu notikušas izmaiņas arī uzņēmuma valdē, kur valdes priekšsēdētāja vietā, kuru līdz šim ieņēma kādreizējais SIA Jelgawood īpašnieks, stājies Juris Bergsons. Abi līdzšinējie valdes locekļi – Edgars Kokorevičs un Ārija Matute – savus amatus ir saglabājuši.

Pēc Lursoft pieejamajiem datiem, J. Bergsons patlaban bez SIA Jelgawood ir arī 2011.gadā reģistrētā mazkapitāla SIA Gaujas projekts īpašnieks.

2012.gadā SIA Jelgawood nodarbinājis 55 strādājošos, apgrozot 873,054 tūkst.Ls un gadu noslēdzot ar 23,005 tūkst.Ls zaudējumiem. Uzņēmums reģistrēts 1993.gada 16.aprīlī kā celtniecības instrumentu un iekārtu ražotne. Vēlāk uzņēmuma darbības joma paplašināta, uzsākot mēbeļu elementu un dažādu tehnisku koksnes izstrādājumu ražošanu.