SIA Eugesta un Partneri pērn aizvadījis veiksmīgāko gadu savā pastāvēšanas vēsturē

17.07.2013 14:34:00

Vairumtirdzniecības uzņēmums SIA Eugesta un Partneri pērn aizvadījis savu finansiāli veiksmīgāko gadu visā savā pastāvēšanas vēsturē. Salīdzinot ar 2011.gadu, aizvadītajā gadā uzņēmuma apgrozījums pieaudzis par 8,5%, palielinoties līdz 37,729 milj.Ls, savukārt peļņa pēc nodokļiem pieaugusi līdz 1,003 milj.Ls.

Pateicoties faktam, ka iepriekšējo gadu peļņa palikusi SIA Eugesta un partneri rīcībā, neizmaksājot to dividendēs, uzņēmuma pašu kapitāls pieaudzis līdz 5,5 milj.Ls un uzņēmums ir atbrīvojies gan no ilgtermiņa kredītsaistībām, gan samazinājis savas īstermiņa saistības par 27,19%.

Pašreizējam, 2013.gadam, uzņēmuma vadība izvirzījusi mērķi turpināt iesāktos attīstības projektus, kāpinot apgrozījumu vismaz par 4%, saglabājot peļņas normatīvu – vismaz 2% no apgrozījuma.

SIA Eugesta un Partneri ir viens no lielākajiem vairumtirdzniecības uzņēmumiem Baltijā, kas sniedz distribūcijas, loģistikas, merčendaizinga un mārketinga pakalpojumus visās Baltijas valstīs. Uzņēmuma pārziņā ir tādi slaveni zīmoli, kā Cif, Ajax, Dosia, Axa, Gerber u.c. Uzņēmuma dalībnieki ir Kestutis Stabingis un Andris Pimanovs.