SIA ATEA aizvadītajā gadā palielinājis apgrozījumu par 66,13%

19.07.2013 11:36:00

Savā iesniegtajā pārskatā par 2012.gadu SIA ATEA ziņo, ka pērn uzņēmums saglabājis konkurētspēju tirgū, piedāvājot IT produktus un risinājumus aizvien jauniem klientiem valsts, pašvaldību un privātajā sektorā. Aizvadītajā gadā uzņēmums uzvarējis vairākos lielos konkursos un noslēdzis līgumus un tādiem uzņēmumiem un valsts institūcijām, kā Rīgas Tehniskā universitāte, Rīgas Stradiņa universitāte, Rīgas namu pārvaldnieks, Valsts meža dienests, LR Drošības policija u.c.

Pateicoties veiksmīgi izvēlētajai biznesa stratēģijai, 2012.gadā SIA ATEA apgrozījums palielinājies par 66,13%, sasniedzot 13,261 milj.Ls, savukārt uzņēmuma peļņa augusi vairāk nekā trīs reizes, pakāpjoties līdz 1,007 milj.Ls. Neapstājoties pie jau sasniegtā, SIA ATEA šogad iecerējis palielināt savus pārdošanas un ražošanas apjomus.

SIA ATEA galvenais darbības virziens ir informācijas tehnoloģiju aparatūras un programmatūras tirdzniecība un ražošana, datortīklu tirdzniecība, kā arī klientu apkalpošana informācijas tehnoloģiju un telekomunikāciju jomā. SIA ATEA Latvijā darbojas kopš 1996.gada, pērn uzņēmumā nodarbināti 50 darbinieki.