SIA Aura Auto samazinājies apgrozījums un pieauguši zaudējumi

15.08.2013 15:46:00

SIA Aura Auto savā iesniegtajā gada pārskatā vēsta, ka ekonomiskā situācija valstī ir būtiski ietekmējusi auto tirdzniecības nozari visā Latvijā. Kopš 2008.gada marta automašīnu tirdzniecībā esot vērojams straujš kritums, kas nelabvēlīgi ietekmējis arī SIA Aura Auto apgrozījumu un finanšu rādītājus.

2012.gadā SIA Aura Auto apgrozījumu veidojuši 1,984 milj.Ls, kas, salīdzinājumā ar 2011.gadu, ir kritums par 24,17%. Pērn arī palielinājušies uzņēmuma zaudējumi, kuri pieauguši līdz 72,290 tūkst.Ls.

Pērn SIA Aura Auto veicis virkni pasākumu uzņēmuma konkurētspējas palielināšanai: ieguldījis līdzekļus darbinieku kvalifikācijas paaugstināšanā, veicis pasākumus darbinieku motivācijas celšanai, paplašināta arī uzņēmuma darbība, ka saistīta ar automašīnu, to rezerves daļu tirdzniecības apjoma palielināšanu un jaunu klientu piesaistīšanu.

SIA Aura Auto ir oficiālais Mitsubishi pārstāvis Latvijā un nodarbojas ar Mitsubishi markas automašīnu, Mitsubishi un Mazda automašīnu rezerves daļu tirdzniecību, kā arī automašīnu servisa pakalpojumu sniegšanu. Uzņēmums dibināts 2002.gadā un pieder Sentvinsetā un Grenadīnās reģistrētajam RAINBOW SOFTWARE LTD.