SIA Sonora ekspedīcija pērn strādājis ar teju 3 reižu lielāku peļņu

25.09.2013 13:22:00

Kravu ekspedīcijas pakalpojumu uzņēmums SIA Sonora ekspedīcija aizvadītajā gadā būtiski uzlabojis savu finanšu rezultātu, liecina iesniegtais gada pārskats. 2012.gadā uzņēmums apgrozījis 13,967 milj.Ls, kas ir par 18,31% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt peļņa palielinājusies teju 3 reizes, pieaugot līdz 279,603 tūkst.Ls pēc nodokļu nomaksas.

Šogad SIA Sonora ekspedīcija paredzējis uzlabot darbu ar uzņēmuma debitoriem, lai samazinātu parādu apjomu par kravu pārvadājumiem un uzlabotu darbu ar subekspedītoriem. Tāpat arī uzņēmums 2013.gadā iecerējis pievērst lielāku uzmanību izmaksu efektīvai samazināšanai un administratīvo izdevumu kontrolei.

SIA Sonora ekspedīcija savu darbību uzsācis 2000.gadā un, pateicoties veiksmīgajam sniegumam, uzņēmums iekļauts Lursoft un laikraksta Dienas bizness kopīgi veidotajā Latvijas lielāko uzņēmumu TOP 500 sarakstā. Lai kvalitatīvi un atbilstoši likuma normām veiktu savu darbību, SIA Sonora ekspedīcija iestājies arī Latvijas Nacionālajā kravas ekspedītoru asociācijā. Uzņēmuma kapitāldaļu turētāji ir Uldis Batarags un AS SONORA.