Jaunu nosaukumu iegūst SIA Jūrmalas mežakaķis

25.09.2013 12:12:00

Klientu Portfelis informē, ka vakar savu nosaukumu nomainījis pirms desmit gadiem dibinātais SIA Jūrmalas mežakaķis. Pēc nosaukuma maiņas tā jaunais vārds ir SIA Piedzīvojumu parks Mežakaķis.

Līdz ar nosaukuma maiņu uzņēmums ticis arī pie jaunas juridiskās adreses, kas iepriekš atradās Dzintaru prospektā 3-7 Jūrmalā, bet pēc nomaiņas tā atrodas Mālpils ielā 2B-40, Rīgā.

No SIA Piedzīvojumu parks Mežakaķis iesniegtā pārskata izriet, ka 2012.gadā uzņēmums nav guvis ieņēmumus un tā vienīgie izdevumi bijuši administrācijas izmaksas, līdz ar to gads noslēgts ar 330 latu zaudējumiem. 

Uzņēmuma dalībnieki kopš vakardienas ir Mārtiņš Drieka, Jānis Korde, Dzintars Lerhis un Rolands Rapa, visiem kopīgi pieder arī 2001.gadā reģistrētais SIA Kaķītis.Jāpiebilst, ka līdz ar dalībnieku maiņu, mainījies arī uzņēmuma valdes sastāvs - līdzšinējā valdes locekļa Ģirta Kaļķa vietā amatā iecelts Rolands Rapa.

Pērn SIA Kaķītis palielinājis savu apgrozījumu līdz 235,851 tūkst.Ls, gadu noslēdzot ar 17,740 tūkst.Ls lieliem zaudējumiem. Uzņēmumā aizvadītajā gadā strādājuši 20 darbinieki.