Likvidē SIA TAPEKS

30.09.2013 11:12:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka piektdien, 27.septembrī, likvidēts SIA TAPEKS.

Vilnim Priedītim un Intam Jansonam savulaik piederošais SIA TAPEKS darbojies kokmateriālu, būvmateriālu un sanitārtehnikas ierīču vairumtirdzniecības sfērā.

2008.gadā SIA TAPEKS ierosināts tiesiskās aizsardzības process, kas izbeigts 2009.gada februārī, savukārt jau mēnesi pēc tā izbeigšanas ierosināta maksātnespējas procesa lieta. Šo gadu laikā notikusi gan kreditoru sapulce, kurā pieņemts lēmums par uzņēmuma bankrota procedūras uzsākšanu, gan arī vairākas izsoles. Š.g.19.septembrī tiesa pieņēmusi lēmumu par SIA TAPEKS maksātnespējas procesa izbeigšanu.

Pēdējos gados uzņēmums vairs nav guvis ieņēmumus, tādēļ laika posmā no 2009.gada līdz likvidācijas brīdim SIA TAPEKS strādājis ar zaudējumiem, kas 2011.gadā sasnieguši par 4,607 milj.Ls.

Lursoft rīcībā esošā informācija liecina, ka abi līdzšinējie SIA TAPEKS līdzīpašnieki aktīvi turpina darboties uzņēmējdarbībā. Piemēram, Vilnis Priedītis patlaban ieņem amatus 13 uzņēmumos un ir 8 uzņēmumu kapitāldaļu turētājs, savukārt Intam Jansonam ir aktuāla dalība 12 uzņēmumos 2 amati.