SIA Interorient Navigation (Latvia) Co Ltd pagājušo gadu vērtē kā ekonomiski stabilu

11.10.2013 15:58:00

Aizvadītajā gadā SIA Interorient Navigation (Latvia) Co Ltd saglabājis savu apgrozījumu 2011.gada līmenī, liecina uzņēmuma iesniegtais gada pārskats. 2012.gadā darbaspēka meklēšanas un apgādāšanas ar personālu nozarē strādājošais uzņēmums apgrozījis 492,122 tūkst.Ls, gadu noslēdzot ar 15,070 tūkst.Ls peļņu pēc nodokļiem.

Izvērtējot pagājušā gada finanšu rādītājus, SIA Interorient Navigation (Latvia) Co Ltd vadība norāda, ka uzņēmuma darbība vērtējama kā ekonomiski stabila un veiksmīga. Pērn uzņēmums veicis vairākus nopietnus darbus un pasākumus darba vides sakārtošanā, kā arī tehnoloģiju uzlabošanā un konkurētspējas palielināšanā.

2013.gadā SIA Interorient Navigation (Latvia) Co Ltd paredzējs saglabāt pērnā gada pārdošanas apjomu, kā arī veikt vietējā un ārējā tirgus izpēti pakalpojumu sniegšanā un jaunu pakalpojumu veidu piedāvāšanā klientiem ar nolūku noturēt esošos klientus un piesaistīt jaunus.

SIA Interorient Navigation (Latvia) Co Ltd saglabājis reģistrēts 2001.gadā ar nosaukumu SIA INC SHIPMANAGEMENT RIGA COMPANY LIMITED, kas uz pašreizējo nomainīts 2007.gada izskaņā. Uzņēmuma lielākais kapitāldaļu turētājs ir Kiprā reģistrētais Interorient Marine Services Limited, kuram pieder 90% uzņēmuma, savukārt atlikušie 10% pieder Vadimam Bočkarevam, kurš iesaistījies arī Latvijas kuģu apkalpju komplektēšanas kompāniju asociācijā.