V. Meļņiks iecelts par SIA Baltijas ciklotrona centrs padomes priekšsēdētāju

08.11.2013 11:25:00

Klientu Portfelis ziņo, ka vakar pie jauna amata ticis Vasilijs Meļņiks, kurš iecelts par SIA Baltijas ciklotrona centrs jaunizveidotās padomes priekšsēdētāju. Līdz ar V. Meļņiku uzņēmuma padomē darbu uzsācis arī Indriķis Muižnieks un Jānis Zvīgulis.

Jāteic, ka šīs nav vienīgās izmaiņas, kas vakar notikušas 2011.gadā reģistrētajā SIA Baltijas ciklotrona centrs. Pēc Lursoft sniegtajām ziņām, vakar atcelta arī līdzšinējā SIA Baltijas ciklotrona centrs valde, kurā darbojās Māris Rēvalds Indriķis Muižnieks, Jānis Krūmiņš un Māris Andersons, viņu vietā ieceļot Eināru Buku, Aleksandru Čerņavski un Jāni Švirkstu.

Pagājušā gada izskaņā publicētā informācija vēsta, ka uzņēmums uzsācis projekta Baltijas ciklotrona centra izveide pētniecības pakalpojumu komercializācijai realizēšanu. Projekta vispārīgais mērķis ir veicināt komercdarbību pētniecības pakalpojumu sektorā un attīstīt zinātnes infrastruktūru augstas enerģijas starojuma izmantošanas pētījumiem un zināšanu pārnesei farmācijā, biotehnoloģijā un materiālzinātnē, lai sekmētu augstas eksportspējas produktu ražošanas farmācijas, biotehnoloģijas un mašīnbūves nozarēs.