SIA Schetelig LV cer vairāk sadarboties ar Latvijas floristikas skolām

08.11.2013 15:58:00

Dārzkopības preču tirgotājs SIA Schetelig LV savā jaunākajā pārskatā par periodu no 2012.gada 1.septembra līdz šā gada 31.augustam norāda, ka uzņēmuma saimnieciskā darbība bijusi atbilstoša ekonomiskajai situācijai valstī, t.i., ne pārāk iepriecinoša. Uzņēmuma vadība skaidro, ka pārskata periodā samazinājusies SIA Schetelig LV bilances kopsumma, kā arī pašu kapitāls.

Aizvadītajā pārskata periodā SIA Schetelig LV paplašinājis savu darbību dārzkopības un floristikas preču tirdzniecībā lielveikalu tīklos. Pagājušajā pārskata periodā uzņēmums apgrozījis 704,375 tūkst.Ls, kas ir par 4,54% mazāk nekā gadu iepriekš. Salīdzinot ar iepriekšējo periodu, SIA Schetelig LV zaudējumi pieauguši par 12,737 tūkst.Ls, sasniedzot jau 33,199 tūkst.Ls.

SIA Schetelig LV norāda, ka nākotnē paredzēts pievērst īpašu uzmanību jaunu, klientus interesējošu preču grupu ieviešanai tirdzniecībā, sadarbojoties ar pētniecības institūtiem, tādejādi rodot zinātnisko pamatojumu to lietderībai. Uzņēmums arī skaidro, ka, lai palielinātu floristikas preču noietu, plānots pilnveidot piedāvājumu, kā arī ciešāk sadarboties ar vadošajiem Latvijas floristikas skolu vadītājiem.

SIA Schetelig LV šogad atzīmē savu 20 gadu darbības jubileju, uzņēmums reģistrēts 1993.gada 26.oktobrī. Uzņēmums pieder igauņu Aktsiaselts SCHETELIG EV.