Flīžu tirgus aizvadīto gadu vērtē kā veiksmīgu

13.12.2013 08:41:00

Iepriekšējā pārskata gadā, kas SIA Flīžu tirgus ildzis no 2012.gada 1.oktobra līdz š.g. 30.septembrim, uzņēmums lielu vērību pievērsis sava sortimenta maiņai, atbilstoši izmaiņām pieprasījuma struktūrā. Uzņēmuma vadība norāda, ka pagājušajā gadā turpināts arī darbs pie apkalpošanas kvalitātes tālākas uzlabošanas un atpazīstamības veicināšanas, ņemot talkā regulāru reklāmu radio un internetā.

Kopumā SIA Flīžu tirgus pagājušo pārskata gadu vērtē kā veiksmīgu jo kopumā apgrozīti 1,084 milj.Ls, kas ir par 3,93% vairāk nekā gadu iepriekš, bet pārskata gada peļņa pēc nodokļu nomaksas veidojusi 110,143 tūkst.Ls.

Lai veicinātu SIA Flīžu Tirgus turpmāko attīstību, jaunajā pārskata gadā iecerēts turpināt darbu pie sortimenta optimizēšanas, piesaistot jaunus piegādātājus, tāpat arī paredzēts palielināt apgrozījumu dizainiski augstvērtīgu flīžu segmentā un atrast jaunas tirdzniecības telpas.

SIA Flīžu tirgus reģistrēts 1998.gadā un pieder vienādās daļās Vācijā esošajam HEINRICH SCHLENKHOFF GmbH Sabiedrība un Menas salā reģistrētajam KOLONNA LIMTED.