V. Koziols iecelts JAUNRĪGAS ATTĪSTĪBAS UZŅĒMUMA padomē

27.12.2013 09:35:00

Aizvadītajā piektdienā, 20.decembrī, pie jauna padomes priekšsēdētāja ticis 2001.gadā dibinātais SIA JAUNRĪGAS ATTĪSTĪBAS UZŅĒMUMS, informē Klientu Portfelis. Par uzņēmuma padomes priekšsēdētāju iecelts zināmais uzņēmējs Viesturs Koziols. Iepriekš, kopš 2006.gada 28.februāra līdz par š.g. 22.aprīlim SIA JAUNRĪGAS ATTĪSTĪBAS UZŅĒMUMS padomes vadība bijusi norvēģa Tormoda Stīna-Johansena (Tormod Stene-Johansen) rokās. Patlaban vēl bez V. Koziola uzņēmuma padomē atrodams arī Jāņa Leimaņa un Ilzes Širinas vārds.

SIA JAUNRĪGAS ATTĪSTĪBAS UZŅĒMUMS nodarbojas ar sava vai nomāta nekustamā īpašuma izīrēšanu un pārvaldīšanu. Pērn tā apgrozījums sasniedzis 446,114 tūkst.Ls, bet peļņa pēc nodokļu nomaksas – 468,904 tūkst.Ls.

SIA JAUNRĪGAS ATTĪSTĪBAS UZŅĒMUMS kapitāldaļu turētāji ir AS ARAGON no Norvēģijas un SIA Andrejosta RE un SIA Solid Foundation. Patlaban SIA JAUNRĪGAS ATTĪSTĪBAS UZŅĒMUMS ir piecu citu komersantu kapitāldaļu turētājs – SIA ELEVATORS ANDREJSALA, SIA KUĢU BĀZE ANDREJSALA, SIA Laikmeta muzejs, SIA Ziemeļmeita un SIA GP Electro.