SIA BALTTEH gadu noslēdzis ar 158,300 tūkst.Ls peļņu

28.12.2013 08:19:00

SIA BALTTEH aizvadītajā pārskata periodā, kas uzņēmumam ilga no 2012.gada 1.novembra līdz š.g. 31.oktobrim, apgrozījis 762,551 tūkst.Ls. Salīdzinot ar iepriekšējo laika posmu, kokmateriālu, būvmateriālu un sanitārtehnikas ierīču vairumtirdzniecības sfērā strādājošā uzņēmuma apgrozījums ir samazinājies par 22,57%. Kā norāda uzņēmuma vadība, apgrozījuma kritums ir saistīts ar to, ka uzņēmums ir samazinājis materiālu ar zemu pievienoto vērtību tirdzniecību, tāpat arī samazinājums saistīts ar faktu, ka daži materiāli tiek tirgoti uz komisijas maksājumu bāzes.

Tomēr, neskatoties uz apgrozījuma kritumu, SIA BALTTEH pagājušajā pārskata gadā izdevies savu peļņu palielināt līdz 158,300 tūkst.Ls. Peļņas kāpumu uzņēmuma izdevies nodrošināt, pateicoties pareizi plānotām mārketinga aktivitātēm jaunu produktu tirdzniecības uzsākšanai, kā arī saimniecisko izdevumu plānošanai.

2014.gadu SIA BALTTEH ir iecerējis noslēgt ar peļņu, kas mērāma 7% apmērā no tirdzniecības apjoma. Iesniegtajā vadības ziņojumā norādīts, ka nākamajā gadā galvenais uzsvars tiks likts uz vairumtirdzniecību ar izolācijas materiāliem siltumtrašu celtniecībai, rūpniecības izejvielu un ceļu būvē izmantojamo izejvielu tirdzniecību.

SIA BALTTEH reģistrēts 1997.gadā. Uzņēmuma vienīgais kapitāldaļu turētājs ir Ivars Verners, viņš arī SIA Kalnbērzkalni līdzīpašnieks.