Baltijas Lāsei vakar nomainīta juridiskā adrese

17.01.2014 15:13:00
Vakar, 16.janvārī, juridiskā adrese mainīta 2000.gadā reģistrētajai SIA Baltijas Lāse, kuras pamatdarbība saistīta ar konsultēšanu komercdarbībā un vadībzinībās.

Lursoft pieejamie dati liecina, ka uzņēmuma juridiskā adrese pārcelta no Rīgas uz Ainažu ielu 74, Zvejniekciemā, Saulkrastu pag., Saulkrastu nov. Šajā adresē vēl bez SIA Baltijas Lāse reģistrēts arī SIA Baltijas Lāses piens un SIA Silmaču UB.

Atim Sausnītim un Ivaram Strautiņam piederošais uzņēmums savulaik piedzīvojis vairākas reorganizācijas. Tā, piemēram, gadā uzņēmumam atdalītas daļas, pievienojot tās nekustamo īpašumu jomā strādājošajai SIA MINI PASĀŽA, bet 2011.gadā Baltijas Lāsei pievienots SIA SALACKRASTS.

Kā norādīts pārskatā par 2012.gadu, SIA Baltijas Lāse darbībā ietilpst konsultācijas efektīvas uzņēmējdarbības vadības, finanšu un citos ar ieguldījumu pārvaldi saistītos jautājumos, kā arī tūrisma un viesnīcu pakalpojumu sniegšana un cita veida saimnieciskā darbība. Uzņēmuma vadība savā ziņojumā minējusi, ka 2012.gadā Liepupes pagastā Duntes muižā sācis darboties viesu nams Lāčplēši, tāpat arī uzbūvēta saules elektrostacija, kas ražo elektroenerģiju gan pašu vajadzībām, gan nodod to AS Latvenergo. Baltijas Lāse arī zināma kā pakalpojumu sniedzējs tūrisma un atpūtas parkā Minhauzene Meža takas.