I. Sudraba reģistrējusi Tautas kustību No sirds Latvijai

29.01.2014 08:31:00

Klientu Portfelis ziņo, ka Biedrību un nodibinājumu reģistrā vakar ierakstīta biedrība Tautas kustība No sirds Latvijai. Organizāciju dibinot izvirzīti vairāki mērķi, tostarp, strādājot sabiedrības labā, ar savu personīgo piemēru stiprināt savstarpējo cieņu, saticību, mīlestību, uzticību, sadarbību, godīgumu, taisnīgumu, kā arī radīt iespēju katram Latvijas iedzīvotājam dot savu pienesumu Latvijas uzplaukumam.

Lursoft esošie dati rāda, ka jaunreģistrētās biedrības dibinātājas ir Novicka Diāna un bijusī valsts kontroliere Inguna Sudraba, kura jau pagājušajā gada rudenī paziņojusi par gatavību uzņemties tautas kustības vadīšanu, lai vienotu cilvēkus ceļā uz laimīgu Latviju. Pieejamā informācija liecina, ka vēl bez jaunās biedrības I. Sudraba ieņem valdes priekšsēdētājas amatu arī pagājušā gada novembrī reģistrētajā SIA MISX, kurš pieder Fizikālās enerģētikas institūtam un Maijai Čerņavskai.

Lursoft Kalendārs rāda, ka vakar, 28.janvārī, Biedrību un nodibinājumu reģistrā reģistrētas kopumā 6 jaunas organizācijas.