SIA MNL šogad aktīvi strādās pie interneta veikala pilnveidošanas

03.04.2014 13:36:00

Mēbeļu, grīdas segumu, santehnikas un būvmateriālu tirgotājs SIA MNL aizvadītajā pārskata gadā saskāries ar konkurences pieaugumu, kā rezultātā uzņēmumam nācies piedzīvot apgrozījuma nelielu, taču kritumu.

2013.gadā SIA MNL strādājis ar 4,053 milj.EUR (2,848 milj.Ls) apgrozījumu, pēc nodokļu nomaksas gūstot 6,482 tūkst.EUR (4,556 tūkst.Ls peļņu).

Kā savā iesniegtajā ziņojumā skaidro SIA MNL vadība, pagājušajā gadā tuzņēmums aktīvi strādājis pie tā, lai attīstītu iepriekšējā gadā atvērtos veikalus Ventspilī, Liepājā un Tukumā, tāpat arī veiktas dažādas mārketinga aktivitātes un paplašināts piedāvāto preču sortiments. Lai palielinātu apgrozījuma pieaugumu, SIA MNL 2013.gadā aktīvi piedalījies arī valsts iepirkumu konkursos.

Lai nākotnē attīstītu SIA MNL darbību, šogad uzņēmums paredzējis koncentrēt spēkus interneta veikala pilnveidošanai, kas ļautu paplašināt klientu loku arī reģionos, kā arī turpināt piedalīties dažādos valsts iepirkumos un konkursos.

Jelgavā reģistrētais SIA MNL dibināts 1994.gadā, kas nozīmē, ka šī gada septembrī uzņēmums svinēs savu 20.dzimšanas dienu. Lursoft pieejamie dati rāda, ka SIA MNL vienīgais kapitāldaļu turētājs ir Uldis Rīgavs.