Pagājušajā gadā GroGlass nostiprinājis līderpozīcijas savos stratēģiskajos produkcijas noieta tirgos

08.05.2014 09:45:00

2013.gads SIA GroGlass bijis devītais darbības gads un ceturtais pilnais gads, kad uzņēmums veicis aktīvu ražošanas procesu. Kā norāda SIA GroGlass pārstāvji, pagājušā gada laikā uzņēmums uzlabojis savu iekārtu uzticamību un precizitāti, saražojis jaunus produktus, kā arī nostiprinājis līderpozīcijas savos stratēģiskajos produkcijas noieta tirgos.

SIA GroGlass 2013.gadā apgrozījis 9,207 milj.EUR (6,471 milj.Ls), pārskata gadu noslēdzot ar 437,399 tūkst.EUR (307,406 tūkst.Ls) lielu peļņu.

Šogad SIA GroGlass paredzējis strādāt pie ražošanas efektivitātes paaugstināšanas un uzsākt jaunu produktu realizāciju. Tāpat arī iecerēts turpināt darbu sadarbībā ar Vides bioenerģētikas un biotehnoloģiju kompetences centru, īstenojot pētījumus par rūdīta stikla pārklājumiem un pārklājumiem uz organiskā stikla materiāliem.

Kiprā un Britu Virdžīnu salās bāzētajiem uzņēmumiem piederošais SIA GroGlass šogad atzīmē sevu desmit gadu darbības jubileju. Uzņēmums reģistrēts 2004.gada 11.novembrī un šo gadu laikā, pateicoties savai teicamajai izaugsmei, saņēmis arī Lursoft un laikraksta Dienas bizness apbalvojumu kā straujāk augošais uzņēmums. Pērn uzņēmumā strādājuši 94 darbinieki.