Reorganizēs Fortum Latvija

06.06.2014 13:53:00

Laikraksta Latvijas Vēstnesis sludinājumu monitorings informē, ka vakar izdevumā publicēta ziņa par SIA Fortum Latvija reorganizāciju. Reorganizācijas rezultātā SIA Fortum Latvija tiks pievienota pie SIA Fortum Jelgava, šādi nodalot daļu SIA Fortum Jelgava mantas jaunam iegūstošam uzņēmumam, kas tiks reģistrēts Komercreģistrā vienlaicīgi ar reorganizācijas pabeigšanu.

Iespējamie kreditori tiek aicināti iesniegt rakstveidā savas prasības pret SIA Fortum Latvija viena mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas dienas, savu prasību un to pamatojošus dokumentus iesniedzot Pasta ielā 47, Jelgavā.

Lursoft pieejamie dati rāda, ka SIA Fortum Jelgava dibināta 2001.gadā, bet SIA Fortum Latvija – 1994.gadā. 2013.gadā SIA Fortum Latvija apgrozījusi 843,288 tūkst.EUR, gadu noslēdzot ar 64,958 tūkst.EUR zaudējumiem. SIA Fortum Jelgava gada pārskats par saimniecisko darbību 2013.gadā vēl nav pieejams.

SIA Fortum Jelgava daļas pieder SIA Fortum Latvija, kura kapitāldaļu turētājs, savukārt, ir Fortum Holding B.V no Nīderlandes.