Latvijas Pienam izmaiņas valdē

25.06.2014 11:17:00

Klientu Portfelis informē, ka piektdien, 20.jūnijā, reģistrētas izmaiņas SIA Latvijas Piens valdes sastāvā.

Pēc izmaiņu reģistrācijas par SIA Latvijas Piens valdes priekšsēdētāju iecelts Gatis Jurisons, kuram piešķirtas tiesības atsevišķi pārstāvēt uzņēmumu, savukārt līdzšinējai valdes loceklei Agritai Šēnbergai, kurai iepriekš piešķirtais pilnvaru apjoms paredzēja tiesības pārstāvēt uzņēmumu kopā ar vēl vismaz 4 amatpersonām, mainīts tiesību apjoms, līdz ar to valdes locekle uzņēmumu drīkst pārstāvēt kopā ar vismaz 2 personām līdzšinējo 4 personu vietā. 20.jūnijā reģistrētās izmaiņas paredz, ka SIA Latvijas Piens valdes locekļu amatus ieņem arī Ramona Kalniņa un kādreizējais SIA Agrikultūra valdes loceklis Arvis Ozoliņš, savukārt valdes priekšsēdētāja amatu atstājis Raimonds Freimanis.

Lursoft pieejamās ziņas liecina, ka līdzšinējais SIA Latvijas Piens valdes priekšsēdētājs Raimonds Freimanis patlaban turpina būt frizieru un skaistumkopšanas pakalpojumu uzņēmuma SIA ESFIRA kapitāldaļu turētājs.

Kooperatīvajām sabiedrībām Dzēse, Piena Partneri KS un TRIKĀTA KS piederošais SIA Latvijas Piens 2012.gadā apgrozījis 25,899 milj.EUR, pēc nodokļu nomaksas gadu noslēdzot ar 1,345 milj.EUR zaudējumiem. Uzņēmuma pārskats par saimniecisko darbību 2013.gadā patlaban vēl nav pieejams.