Egle un Filippovs vakar reģistrējuši jaunu uzņēmumu

03.07.2014 11:27:00

Vakar, 2.jūlijā, reģistrēti 55 jauni uzņēmumi, no kuriem 32 Rīgā. Ārpus Rīgas vislielākā jaunreģistrēto uzņēmumu aktivitāte bijusi vērojama Saldus novadā, kur dienas laikā reģistrēti 3 jauni uzņēmumi.

Starp vakar reģistrētajiem jaunajiem uzņēmumiem atrodams arī SIA FansTracKids Latvia, kura kapitāldaļu turētāji ir Eduards Filippovs un Elīna Egle. Abi arī ieņem amatus jaundibinātā uzņēmuma valdē. Atšķirībā no E. Filippova, kuram šis patlaban ir vienīgais piederošais uzņēmums, E. Eglei patlaban pieder arī SIA Baltic Id un SIA Amber Real Estate kapitāldaļas.

Atgādinām, ka Klientu Portfeļa monitoringu klāsts papildināts ar diviem jauniem monitoringiem – Teritoriju un Adrešu monitoringu. Adrešu monitorings sniedz iespēju uzzināt pirmajam, kad interesējošajā adresē tiek reģistrēts vai arī likvidēts kāds uzņēmums, kā arī mainīta tā juridiskā adrese, savukārt ar Teritoriju monitoringa palīdzību iespējams sekot līdzi jaunreģistrētajiem uzņēmumiem, kas tiek reģistrēti konkrētajā pilsētā vai novadā.