Apturēta Domiro INC saimnieciskā darbība

04.07.2014 11:59:00

Klientu Portfeļa Monitorings ziņo, ka vakar Valsts ieņēmumu dieness publicējis lēmumu par SIA Domiro INC izslēgšanu no PVN reģistra. Jāpiebilst, ka dienu iepriekš, 2.jūlijā, Valsts ieņēmumu dienests pieņēmis arī lēmumu par smaržu un kosmētikas līdzekļu vairumtirgotāja saimnieciskās darbības apturēšanu.

Lursoft esošā informācija rāda, ka Kipras REDALLEGRO HOLDING LIMITED piederošajam SIA Domiro INC patlaban reģistrēti divi nodrošinājumi, kuri aizliedz samazināt uzņēmuma pamatkapitālu, kā arī pārjaunot un grozīt komercķīlas. Kopš dibināšanas brīža SIA Domiro INC reģistrētas 19 komercķīlas, no tām 6 ir patlaban aktuālas. Jāpiebilst, ka Lursoft atrodamās ziņas arī liecina, ka SIA Domiro INC ir problēmas ar maksājumu disciplīnu, jo patlaban Kavēto maksājumu datu bāzē uzņēmumam reģistrēti 5 savlaicīgi neapmaksāti rēķini par kopējo summu 1,138 tūkst.EUR.

Smaržu  un kosmētikas līdzekļu vairumtirdzniecības uzņēmums SIA Domiro INC reģistrēts 2008.gadā, pērn tas apgrozījis 740,538 tūkst.EUR, gadu noslēdzot ar 38,859 tūkst.EUR zaudējumiem.