Farmācijas uzņēmumam Lillī reģistrēta jauna komercķīla

03.09.2014 11:35:00
1992. gadā dibinātajam farmaceitisko izstrādājumu vairumtirgotājām SIA Lillī reģistrēta jauna komercķīla, informē Klientu Portfeļa monitorings. Komercķīlas nodrošinātā prasījuma maksimālā summa ir 66,300 tūkst. EUR. Ķīlas ņēmējs ir SIA DNB līzings. Uzņēmums par labu kredītsabiedrībai ieķīlājis prasījuma tiesības.

Vadība norāda, ka pateicoties tam, ka tika uzvarēts iepirkuma konkursā Rīgas Austrumu slimnīcā, aizvadītais gads tika vērsts uz uzņēmuma darbības paplašināšanu. SIA Lillī pārstāv Malaizijas rūpnīcu TOP GLOVE SDN. BHD un akcents tiek likts uz medicīnisko cimdu vairumtirdzniecību. Iesniegtajā gada pārskatā teikts, ka paplašinot savu darbību, Lillī ir pievērsusi savu uzmanību guļošo slimnieku aprūpei, līdz ar to akcentējot pārdomātu produktu klāstu uz šo sociāli neaizsargāto grupu, kā arī uzņēmums sācis medicīnas tehnikas pārdošanu un izplatīšanu ārpus Latvijas

Aizvadītajā gadā SIA Lillī apgrozījis 785,453 tūkst. EUR, salīdzinot ar iepriekšējo pārskata gadu, apgrozījums ir samazinājies par 3,4%. Savukārt peļņa pērn sarukusi par 33,4%, nokrītoties no 49,895 tūkst. EUR 2012. gadā līdz 33,216 tūkst. EUR pērn.

Gada pārskatā pieejamā informācija liecina, ka pērn uzņēmums SIA Lillī izveidojis jaunu struktūrvienību atpūtas un izklaides centru Upes Lillijas. Šajā struktūrvienībā ir paredzēti izklaides braucieni ar laivām, izjādes ar zirgiem, pirts apmeklēšana, volejbola laukums, naktsmītnes izīrēšana. Uzņēmuma vadība norāda, ka pērn iegādāts viens zirgs.

Balstoties uz Lursoft pieejamiem datiem, SIA Lillī vienīgā īpašniece un valdes priekšsēdētāja ir Lilija Bilsena.