Toyota Material Handling Baltic pērn apgrozījis 9,4 milj. EUR

05.09.2014 13:14:00
Aizvadītajā gadā SIA Toyota Material Handling Baltic neto apgrozījums salīdzinājumā ar iepriekšējo pārskata gadu palielinājies par 8,9% un pērn sastādīja 9,364 milj. EUR. Savukārt iegūtā peļņa pērn bija 698,251 tūkst. EUR , ko uzņēmuma vadība skaidro ar turpināšanu sekot valdes izveidotajai stratēģijai, kura paredz samazināt operatīvās izmaksas, paaugstināt darbinieku darba efektivitāti, operatīvāk pieņemt svarīgus lēmumus un ātrāk reaģēt uz klientu vajadzībām. 

Pārskata gada neto peļņa sastādīja 5,24% no apgrozījuma, pērn bija 5,99%. Salīdzinot ar iepriekšējo pārskata periodu, peļņa ir sarukusi par 4,7%.Uzņēmuma vadība skaidro, ka nelielais peļņas kritums saistīts ar biznesa izaugsmi un jaunu klientu piesaistīšanu. 

SIA Toyota Material Handling Baltic vadība skaidro, ka uzņēmuma biznesa stratēģija paredz turpmākajā darbībā attīstīt un veicināt tehnikas tirdzniecību un apkalpošanu visā Baltijas reģionā kopumā, kā arī palielināt dažādu pakalpojumu eksportu uz Eiropas Savienību un NVS valstīm, tādējādi iegūstot sinerģijas efektu un darbības riska samazināšanos.

Lursoft dati rāda, ka SIA Toyota Material Handling Baltic vienīgais kapitāldaļu turētājs ir zviedru TOYOTA MATERIAL HANDLING EUROPE AB. Uzņēmuma valdes priekšsēdētāja amatu ieņem Aleksandrs Kuprijanovs un valdes locekle ir Elīna Jevsina.

SIA Toyota Material Handling Baltic reģistrēts 2001.gadā un uzņēmums nodarbojas ar elektriskās un mehāniskās noliktavas tehnikas, iekrāvēju un noliktavas plauktu sistēmu pārdošanu.