PricewaterhouseCoopers aizvadītajā gadā apgrozījis 6,24 milj.EUR

03.11.2014 13:52:00
Klientu portāla monitorings ziņo, ka gada pārskatu iesniedzis SIA PricewaterhouseCoopers, kas nodrošina plašu revīzijas un konsultatīvo pakalpojumu klāstu dažādu nozaru vadošajām vietējām un starptautiskajām sabiedrībām, kā arī valsts un pašvaldību institūcijām. Jāpiemin, ka lielu atsaucību ir guvis PwC ekspertu izveidotais e-konsultants MindLink.lv. Par uzņēmuma vienīgo īpašnieku šogad kļuva Ungārijā reģistrētais PricewaterhouseCoopers Konyvvizsgalo Kft.

Salīdzinot PwC finanšu rādītājus ar iepriekšējo pārskata periodu, redzams, ka uzņēmuma apgrozījums pērn samazinājies par 2,38%, sastādot 6,24 milj.EUR, uzņēmuma peļņa arī kritās, pērn tā mērojama ar 954,94 tūkst.EUR pēc nodokļu nomaksas. PwC rentabilitātes rādītājs šobrīd ir 37,03. Uzņēmums pērn nodarbinājis 108 darbiniekus.
Lursoft sadarbībā ar Capitalia PwC, aplūkojot un analizējot tā darbību un nozares rādītājus pērn, novērtējis uzņēmumu ar 9,935 milj.EUR.

Aizvadītajā gadā tika veikta virkne pasākumu, lai nostiprinātu PwC konkurētspēju un reaģētu uz tirgus pieprasījuma kvalitatīvajām un kvantitatīvajām izmaiņām, pieprasījums pēc PwC profesionālajiem pakalpojumiem ir stabils.

Uzņēmuma vadība kā nākotnes perspektīvas norāda plānu veikt ieguldījumus uzņēmuma darbinieku kvalifikācijas un profesionalitātes paaugstināšanai, kas nākotnē ļautu nodrošināt augstākas kvalitātes pakalpojumu sniegšanu klientiem, tādējādi nodrošinot uzņēmuma izaugsmi un rentabilitāti.