KRONOSPAN Riga izdod prokūru Marianam Ļahovskim un nomaina juridisko adresi

04.11.2014 14:20:00

Finiera lokšņu un koka paneļu ražošanas uzņēmums KRONOSPAN Riga reģistrējis izmaiņas prokurās. Prokūra vakar izdota Marianam Ļahovskim, kuram piešķirto tiesību apjoms paredz iespēju pārstāvēt uzņēmumu kopā ar vēl vismaz vienu personu. Jāatzīmē, ka uzņēmumam jau kopš 2006. gada ir viens prokūrists - Ivars Plaudis.

Lursoft pieejamie dati rāda, ka vakar KRONOSPAN Riga nomainījis arī savu juridisko adresi, kas līdz šim atradās Guberņciemā 7, Rīgā. Uzņēmuma jaunā juridiskā adrese atrodas Daugavgrīvas šosejā 4D, Rīgā. Tiesa gan, faktiski uzņēmuma juridiskā atrašanās vieta nav mainīta, jo adreses maiņa notikusi, balstoties uz š.g. augustā Rīgas pilsētas būvvaldē pieņemto lēmumu par atsevišķu zemes vienību un ēku adrešu maiņu.

KRONOSPAN Riga pērn izdevies veiksmīgi palielināt gan apgrozījumu, gan peļņu. Uzņēmums pērn apgrozīja 160,03 milj.EUR, savukārt, peļņa pērn sastadīja 34,928 milj.EUR.
Uzņēmuma rentabilitates rādītājs pērn paaugstinājās un sasniedza 14,34. 2005.gadā dibinātais KRONOSPAN Riga pagājušajā gadā nodarbinājis 279 darbiniekus. Lursoft sadarbībā ar Capitalia, aplūkojot un analizējot pērnā gada finanšu rādītājus, KRONOSPAN Riga novērtējis ar 334,689 milj.EUR.

Uzņēmums šobrīd pieder Kiprā reģistrētajam Aureja Limited, bet uzņēmuma valdes locekļu amatus ieņem Janīna Mitrofanova un Čehijas pilsonis Jan Rudolf.