NARVESEN BALTIJA šodien atzīmē 17. dzimšanas dienu

05.11.2014 12:00:00
1997. gadā dibinātais NARVESEN BALTIJA šodien atzīmē savu 17. dzimšanas dienu. NARVESEN BALTIJA dibinātāji ir Norvēģijā reģistrētā AS NARVESEN un SIA VARNER HAKON INVEST, bet šobrīd uzņēmuma vienīgais kapitāldaļu turētājs ir norvēģu AS REITAN SERVICEHANDEL.

2013. gada iesniegtajā pārskatā redzams, ka uzņēmums nodarbojas ar mazumtirdzniecību 80 tirdzniecības vietās Latvijā. Kopumā pērn mazumtirdzniecības apjomi turpināja uzlaboties, pieaugot neto apgrozījumam un bruto peļņai. Tostarp, ir arī uzlabojušies visi būtiskākie mazumtirdzniecības darbības rādītāji, taču vēl joprojām lielākais izaicinājums paliek klientu plūsmas samzinājums demogrāfijas tendenču dēļ un tirgus nestabilitāte, iesniegtajā ziņojumā norādījusi uzņēmuma valde.

NARVESEN BALTIJA šā gada 24. aprīlī veica reorganizāciju, kuras ceļā sev pievienoja AS Preses Apvienība, kā rezultātā Preses Apvienība beidza pastāvēt kā atsevišķa juridiska vienība.
Lursoft sadarbībā ar Capitalia, aplūkojot un analizējot NARVESEN BALTIJA finanšu radītājus pērn, to novērtējis ar 20,995 milj.EUR.