Ernst & Young Baltic pērn palielinājis peļņu vairāk nekā četras reizes

21.11.2014 15:13:00
Monitorings ziņo, ka SIA Ernst & Young Baltic, kura galvenie darbības virzieni ir revīzijas un grāmatvedības pakalpojumi un nodokļu un uzņēmējdarbības vadības konsultāciju sniegšana, iesniedzis jau vienpadsmito gada pārskatu, kopš tā dibināšanas 2002. gada jūnijā. Uzņēmums šobrīd pieder Igaunijā reģistrētajam Baltic Network un Ernst & Young Europe LLP no Lielbritānijas.

Aplūkojot iesniegto gada pārskatu var secināt, ka aizvadītais pārskata gads 2002. gadā dibinātajam Ernst & Young Baltic bijis finansiāli veiksmīgs. Uzņēmuma neto apgrozījumā, salīdzinot ar 2012. gadu, vērojams pieaugums 15,13% apmērā, apgrozījums pērn sasniedza 10,697 milj.EUR. Ernst & Young Baltic pērn vairāk kā četras reizes palielināja savu peļņu, pērn tā sastādīja 2,293 milj.EUR. Būtiska loma uzņēmuma panākumu veidošanā ir revīzijas un citu profesionālo pakalpojumu sniegšana tādiem uzņēmumiem un finanšu iestādēm, kā AS Latvenergo, VAS Latvijas dzelzceļš, AS Rīgas Siltums, AS Latvijas Finieris u.c.

Uzņēmuma vadība norāda, ka Ernst & Young Baltic ziedojis nozīmīgas summas vairākiem labdarības projektiem, tādos nodibinājumos, kā Mārtiņa fonds, Festivālu fonds, Iespējamā misija, Vītolu fonds un Imanta Ziedoņa fonds Viegli.