NCS-Rīgai līdz ar izmaiņām juridiskajā adresē arī jauns nosaukums

24.11.2014 09:09:00
Jauns nosaukums un adrese reģistrēta 1994. gada decembrī dibinātajam elektroinstalāciju ierīkošanas uzņēmumam NCS-Rīga. Uzņēmums no šā gada 22. novembra kļuvis par SIA Investīcijas TM. Lursoft pieejamie dati rāda, ka elektroinstalāciju ierīkošanas uzņēmums kopš tā dibināšanas 1994. gadā jau ceturto reizi nomainījis savu jurdisko adresi. No 2009. gada uzņēmums atradās Dārzaugļu ielā 8-1, Rīgā, savukārt tagad uzņēmuma adrese ir Garā ielā 16-38, Rīgā.

Investīcijas TM, kas pērn ar darba vietām nodrošināja 34 strādājošos, veiksmīgi ir pārdzīvojis iepriekšējo gadu būvniecības tirgus kritumu. Šobrīd uzņēmuma darba apjomi ir palielinājušies un nostabilizējušies, kā arī ir noslēgti inženiertīklu izbūves līgumi projektiem, kas jārealizē līdz šā gada beigām. Neskatoties uz to, aizvadītajā gadā uzņēmuma peļņā un apgrozījumā vērojams kritums. Pērn uzņēmuma neto apgrozījums bija 1,503 milj.EUR, savukārt peļņa - 1,154 tūkst.EUR pēc nodokļu nomaksas.

Elektroinstalāciju ierīkošanas uzņēmuma lielākais kapitāldaļu turētājs ir tā vienīgais valdes loceklis un SIA NCS LV, SIA NCS Būvvadība un SIA HORTUS DIGITAL kapitāldaļu turētājs Nords Andersons.