Ceļu būves firma SIA Binders šodien atzīmē savu 21. pastāvēšanas gadu

25.11.2014 14:37:00

Svētku monitorings ziņo, ka ceļu būves firma SIA Binders šodien atzīmē savu 21. pastāvēšanas gadu kopš tās dibināšanas 1993. gada 25. novembrī. Šobrīd uzņēmuma kapitāldaļas savā starpā dala SIA Arčers, Normunds Luste un Alvis Tanbergs, savukārt uzņēmuma valdes locekļu pienākumus pilda Armands Garkāns, Anete Jurjāne un tā līdzīpašnieks Normunds Luste

Aplūkojot uzņēmuma finanšu rādītājus pēdējos gados, var redzēt, ka uzņēmums pērno gadu noslēdza ar 76,316 milj.EUR lielu apgrozījumu, kas ir otrs lielākais rādītājs uzņēmuma pastāvēšanas laikā, atpaliekot no iepriekšējā gada apgrozījuma par 3%. Pozitīvas izmaiņas vērojamas arī uzņēmuma peļņas un rentabilitātes rādītājos.

Ceļu būves uzņēmums pērn savu peļņu paaugstināja līdz 3,603 milj.EUR pēc nodokļu nomaksas, savukārt uzņēmuma rentabilitātes rādītājs pērn pieauga līdz 9,5. 

Ceļu un maģistrāļu būvniecības uzņēmums SIA Binders, kas pērn nodrošināja 416 darbavietas, ir iekļauts Lursoft un laikraksta Dienas bizness kopīgi veidotajā Latvijas lielāko uzņēmumu TOP 500 sarakstā.